Pustni sejem na Tržnici Videm!

Letošnji sejem bo potekal v sklopu rednega delovanja tržnice. V pritličju bo sobotni dogodek na tržnici Videm, v času od sedme do dvanajste ure, postregel s kmečko in rokodelsko tržnico.

V preteklosti je bil to dogodek, kjer številni ponudniki sodelujejo z domačimi, lokalno pridelanimi proizvodi, ki ohranjajo okus tradicije in domačnosti. Različni rokodelci pa poskrbijo, da so vaši modni dodatki uporabni, unikatni in kar se da ekološki.
Sejem ima tudi pester spremljevalni program. Mlajšim obiskovalcem je na voljo delavnica izdelovanje pustne maske, deležni paso tudi obrazne poslikave, ki jim približa pustni čas. Ostalim so na voljo številne domače dobrote, ki jih prirpavijo različna društva.

Dogodekt obiščejo tudi pustne maske npr. člani društva Prforcenhaus, kurenti iz Ptuja in drugi, ki poskrbijo za čisto pravo pustno vzdušje.

Različne, tematsko obarvane dogodke organizator dogodkov, Center za podjetništvo in turizem  Krško, pripravlja tudi čez leto. To so: Velikonočni sejem, Ribiški dan, Bučarija, Martinov sejem, Miklavžev sejem

Vabljeni na Tržnico Videm!

Foto utrinki Pustnega sejma 2020

PustovanjePustovanjePustovanjePustovanjePustovanjePustovanje